Lenge siden sist..

Siste tiden så har jeg hatt mye annet å gjøre som har gjort at tiden ikke alltid har strukket til og gitt meg tid til å komme meg ut og fysisk cache, men noen “fabel suvenirer” tenkte jeg at jeg måtte sikre meg, og ville da ta disse mens jeg skulle kjøre til jobb.

Lage plan

Jeg opprettet meg en liten tur på cachetur.no og gjorde det som jeg pleier, begynte med hjemmekoordinater og koordinater til slutt destinasjonen min, og gikk så inn på kartet til geocaching.com der cachetur assistent skriptet slår inn og viser tydelig markert ruten fra A til Å, og så kan jeg enkelt klikke på cacher langs veien og legge disse til i turen min. Nå var ikke jeg noe kresen på annet enn at jeg skulle ha cacher som lå “nært” vei og hadde lav D.

Ferger

Nå bor og jobber jeg i en del av Norge der man er avhengig av ferger for å komme seg frem og tilbake, og når man da skal kjøre en søndag så er det ikke alle plasser at fergene går konstant heller.

Samt at jeg gjerne ville komme meg til jobb før kantine og middags servering stenger kl 20, og her briljerer selvfølgelig cachetur som vanlig med sin Beregning av ankomsttid, Så her kunne jeg justere start tiden til å bli en tid som så ut til å passe, samt da “låse” av ferge tider i turen til å bli den som gir meg mest fleksibilitet til å slippe stress med å rekke den, og samtidig komme meg frem i god tid, og jeg plukket meg derfor heller ikke ut noe mere enn 17 cacher

Cachetur.no app

Nytt av sommeren er at cachetur har kommet med en fin liten app som hjelper oss med å holde kontroll på ankomsttiden vår, og den skulle testes ut nå.

Appen

Hoved bilde app

Estimerte tider før avreise

Estimerte tider før avreise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Siden jeg har alt av cacher i fylket liggende inne med ikoner på bil GPS har jeg en tendens til å plukke ekstra cacher langs med veien som ikke ligger på planen, og jeg har derfor satt en kunstig høy innstilling på cachetur i hvor lang tid jeg bruker ved hver cache, samt at jeg kommer til å avvike mye fra planen, og cachetur beregner derfor litt bedre tid for meg enn hva som var og er tilfellet)

Og ved å underveis sveipe på veipunktet og velge at jeg hadde kommet frem så endret tiden seg, og jeg så at jeg hadde mye bedre tid på ferger enn hva jeg trodde jeg kom til å få, og derfor hadde låst noen tider i turen (markert med * i appen)

Og jeg fikk opp en fin grønn rute nederst som fortalte meg at jeg i begynnelse var i rute, og etterhvert at jeg lå forran plan

Kom meg frem med GOD margin

Statistikk

Traditional Cache 16 Unknown Cache 1

Totalt 17 cacher var planlagt, totalt 17 ble funnet (differanse: 0)

 

Totalt 5 av cachene var ekstra cacher, og 5 av de planlagte ble ikke funnet

Totalt 5 DNF, 5 av de på planlagte cacher og 0 ekstra.

Total tid fra første til siste logg er 0 dag(er) 5 time(r), 25 minutte(r), 00 sekunde(r).

Gjennomsnittlig tid mellom hvert funn er 16 minutter, 45 sekunder (gjennomsnittlig tid mellom hver logg er 15 minutter, 28 sekunder)

Total distanse cache til cache (inkl. DNF) er 102,7 km.

Gjennomsnittlig distanse cache til cache er 4,7 km.

Bilder

Jeg har alltid store planer og visjoner om å være flink til å ta mye bilder når jeg cacher, men ender sjelden opp med å ta mere en en liten håndfull av ymse kvalitet, men her er i allefall litt bilder fra dagen