En ny helg fri og fortsatt mange cacher å finne for å sikre seg suvinerer, men denne helgen så er det bursdags feiring av en tante sammens med muggler familien

Men det finnes lyspunkter

Bursdagsbarnet skulle få seg en tur med hurtigruten fra Ålesund til Geiranger, og siden da hurtigruten ikke går tilbake samme dag sa jeg meg selvsagt villig til å ikke dra med hurtigruten, men heller legge meg opp en plan på cachetur.no for å kjøre hjemmefra og inn til Geiranger slik at folk skulle komme seg hjem.

Tidsklemma

Når man har en familie bestående av mugglere, så er det begrenset med forståelse for tiden denne hobbyen kan ta.

Jeg la meg opp en liten tur på 17 cacher, der jeg skulle rekke frem til Geiranger og ha god tid til uplanlagte cacher før bursdags middag, men det viste seg å være ennå mere turister langs veiene enn hva jeg hadde trodd.

Dro hjemmenfra 0930 i grått og trist vær, og var fremme til middag på Unionen Hotell i Geiranger kl 1530 i et fabelaktig vær, med sol og fin temperatur

Så det var noen sure fjes på familien når jeg sa hei, og løp forbi de i Geiranger for å prøve meg på en eartcache, og så si hei igjen mens jeg løper forbi de for å komme meg videre opp i “fjellet” før middag.

Statistikk

Traditional Cache 16 Earthcache 1

Totalt 17 cacher var planlagt, totalt 17 ble funnet (differanse: 0)

Totalt 1 av cachene var ekstra cacher, og 1 av de planlagte ble ikke funnet

Totalt 1 DNF, 1 av de på planlagte cacher og 0 ekstra.

Total tid fra første til siste logg er 0 dag(er) 7 time(r), 49 minutte(r), 00 sekunde(r).

Gjennomsnittlig tid mellom hvert funn er 27 minutter, 15 sekunder (gjennomsnittlig tid mellom hver logg er 27 minutter, 35 sekunder)

Total distanse cache til cache (inkl. DNF) er 75,4 km.

Gjennomsnittlig distanse cache til cache er 4,2 km.

Kart

 

Bilder

Som vanlig så pleier jeg å glemme å knipse bilder, men jeg prøver