Søndag og drittværsdag , og i dag hadde jeg ikke planer om å bare ligge på brakka på Tjeldbergodden og nyte en fridag.

I dag ville jeg ta en cachetur i Nord-Møre og Sør-Trøndelag, en plan og reiserute for dagen hadde blitt satt opp på cachetur.no, ved hjelp av cacheturassistenen og kommune kartet til project-gc.

Normalt sett så begynner jeg dagene på Tjeldbergodden kl 05:15, men siden det var Søndag så kostet jeg på meg å ligge til klokken var nesten 07 før jeg stod opp for å begynne på dagens “cache raid”.

Turen begynte med å krysse fylkesgrensen mellom Møre og Romsdal og videre inn i Sør-Trøndelag.

mot dagens første cache  Hemne kirke GC4GHEX

 

Jeg hadde ikke lagt meg så store planene 22 “lett tilgjengelige” cacher fordelt på  Sør-Trøndelag, Hemne, Orkdal og Meldal og  Møre og Romsdal, Rindal, Surnadal og Halsa.

Noen av det ble det selvsagt DNF på og et par andre ble lagt til slik at jeg fikk endt opp med 18 funn og 6 DNF’er i dag. (Merker når jeg ser over at jeg og GSAK evt GSAK og groundspeak ikke er helt venner, da jeg logger via GSAK, mye for egen del mtp. egenkontroll. og har lagt til følgende “kode” i loggmalen min: Dagens statistikk: Dagens funn nr:%DayCount av %DayTotal. DNF’er i dag:%DayDnfTotal
Mitt funn nr #:%Count Denne koden skal da automatisk sette et tall bak % slik at det skal stå dagens funn nr 1 av X DNF’er i dag:X osv… Men i steden blir det 1 av 0 og 0 DNF )

Det ble mye grusveier og bakveier som ble kjørt i dag, men desverre så var ikke været med meg, så naturen i dag ble desverre “grå” og fin, og ikke utrolig flott