This post is also available in: enEnglish

Endelig var man klar til å begynne ferden mot Vikingevent 2019

Planlegging

Jeg innså ganske tidlig at dette kom til å bli en lang tur 1500+ km en vei!.

Så jeg bestemte meg for at jeg cacher ikke i hjemfylket, jeg kjører rett til Dombås før jeg begynner, og videre derfra så kan jeg ikke bruke mye tid på omveier for å bare sanke store cacher, kommuner, favorittpoeng el. nei her må jeg bare plukke cacher som ligger langs E6, og som ligger i intervaller der det kan være greit å få seg en liten beinstrekk, og la selvsagt disse inn i cachetur.no

Intensjoner

Jeg har et feste som jeg monterte på taket av bilen, og som passer både på Gopro og et 360° kamera, da jeg tenkte at det ville være kult å lage timelapse av turen.

Nå skal jeg endelig bli god på fotodokumentasjon av turer

Dovrefjell

Realitet

Vel Gopro kameraet suger strøm fortere enn jeg klarer å ladde (selv med nytt batteri), og 360° kameraet? -Vel det er en historie for seg selv, for selv om det står fixed, så ender filmen opp med å leve sitt eget liv der visningen endrer fokus helt av seg selv Som du kan se så ble ikke det noen suksess

Ressultater dag 1

  • Traditional Cache 15 Earthcache 2 Virtual Cache 1

Totalt 22 cacher var planlagt, totalt 18 ble funnet (differanse: -4)

Totalt 3 av cachene var ekstra cacher, og 7 av de planlagte ble ikke funnet

Totalt 2 DNF, 2 av de på planlagte cacher og 0 ekstra.

Total tid fra første til siste logg er 0 dag(er) 10 time(r), 5 minutte(r), 00 sekunde(r).

Gjennomsnittlig tid mellom hvert funn er 31 minutter, 21 sekunder (gjennomsnittlig tid mellom hver logg er 31 minutter, 50 sekunder)

Total distanse cache til cache (inkl. DNF) er 233,7 km.

Total distanse kjørt er 488 km.

Gjennomsnittlig distanse cache til cache er 11,7 km.